Om mig

Hej och välkommen till petrasetterberg.se. Jag är grafisk designer och fotograf som sedan augusti 2009 satsar all min yrkesverksamhet (och väldigt mycket av min fritid) åt mina passioner, grafisk design i färgstark skala och glada foton som fångar och bevarar nuet.

Under föräldraledigheten med min yngsta dotter Elin startade jag i september 2008 det som idag är min webbshop petrified in pink. Där hittar du många grafiska tryck, bland annat det populära Keep Calm and Carry On, samt ett stort urval av gratulationskort. Se mer i min webbshop.

Fotograferat har jag gjort sedan jag under mitt år som utbytesstudent i Montana för väldigt många år sedan tog min första fotokurs. Där fick jag lära mig grunderna och till och med framkalla i mörkrum. Jag har fortsatt fota under alla år men intresset ökade som för så många andra när mina första barn föddes och sedan dess har intresset bara ökat och ökat. Jag fotar bröllop, familjer och väldigt ofta mina egna barn vilket ibland är en utmaning. Mina foton kan du se här.

Som grafisk designer har jag även de senaste åren jobbat en del med grafiska profiler, något jag verkligen tycker om. Ett urval av mina logotyper kan du hitta här.

Privat är jag sedan augusti 2000 gift med världens bästa Fredrik och tillsammans har vi “minstingen” Elin född i augusti 2007 samt energiknippena, tillika tvillingarna Noah & Linnéa, födda i februari 2004 (på varsin sida om tolvstrecket). Vi bor i ett lagom stort hus i Mölndal nära Göteborg som vi renoverar och fixar med när vi inte umgås med våra barn, fotar eller när kan slita oss från våra kära datorer, iPads och iPhones (inte alltför ofta med andra ord…). Ja, och så älskar jag rosa, men det har du nog redan märkt.

Jag är väldigt glad att du hittat hit! Är du intresserad av att jobba med mig tveka inte att höra av dig. Min kontaktinformation hittar du här.