Bröllopsfotografering av Åsa & Henrik i Råda kyrka

Lördagen den 18 augusti fick jag äran att fotografera Åsa & Henrik på deras bröllopsdag då de skulle gifta sig i Råda kyrka. Åsa hade jag träffat innan; första gången var på en trevlig träff anordnad för tjejer i Göteborgsområdet som träffats genom nätverket Driftig. Åsa är en sådan människa som är sprudlande glad och som man gillar med en gång. Sedan dess har våra vägar korsats flera gånger både på facebook och “på riktigt” men ändå hade Åsa lyckats undgå att jag i tillägg till min grafiska verksamhet även sedan ett tag erbjuder bröllopsfotografering (note to self: marknadsför dig bättre). Turligt nog fick hon dock upp ögonen för detta och både hon och hennes trevlige blivande man Henrik gillade vad de såg och jag fick uppdraget:-) På köpet fick de även min man eftersom vi har turen och glädjen att ha underbara barnvakter runt oss så detta blev det första av tre på varandra följande bröllop som vi fotar tillsammans, så roligt och en fin bonus för brudparet! Fotona nedan är alltså både hans och mina i en härlig blandning.

Tack underbara Åsa och Henrik för en härlig dag!

 

2012/10/17 - 14:36

Mikaela Rudhner - Vad härligt med så mycket rött. Jättefina bilder!

2012/08/31 - 18:43

Louisa - Underbara bilder!! Helt fantastiska!! /Louisa (tärna:)

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig med utomstående part. Obligatoriska fält är markerade *

*

*