Gustafsbergs Badrestaurang

En av mina allra första kunder när jag startade min firma 2008 var Gustafsbergs Badrestaurang. Urban och Anna, som ägarna heter, hade fått chansen att ta över en rätt förfallen, men väldigt charmig restaurang i hjärtat av den gamla badorten Gustafsberg som ligger strax utanför Uddevalla på Sveriges västkust. I samband med övertagandet byttes hela köket ut och både in- och utsidan fräschades upp. Urban och Anna ville få en riktigt nystart och ville ha min hjälp med ny logotyg. Klassiskt och stilrent var ledorden och med det som grund skapade jag en avskalad logotyp som jag är säker på kommer hålla många år till. Uppdraget omfattade allt från logotyp till visitkort och skyltar utomhus och jag och maken har även fotograferat det mesta i deras material, ett riktigt drömuppdrag! Jag är väldigt glad att Gustafsberg fortfarande är kunder hos mig, ett mycket gott betyg!

Har ni vägarna förbi Uddevalla får ni inte missa denna pärla precis vid havet!

2012/11/10 - 23:33

Mette - Du är verkligen grym!

Jag önskar jag kunde lära mig min lilla nikonD5000! =)

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig med utomstående part. Obligatoriska fält är markerade *

*

*